Jaarprogramma

Jaarprogramma

Baanbrekende resultaten neerzetten tijdens jullie bestuurs- of raadsjaar? Met ons jaarprogramma versterken jullie jezelf met een samenhangende serie trainingen. We gaan ervoor dat jullie het verschil kunnen maken: met een sterke eigen visie en het betrekken van anderen daarbij bereiken jullie je gezamenlijke doelen.
Programma

Om jullie baanbrekerschap verder te ontwikkelen bieden we effectieve maatwerktrainingen aan voor je team. Altijd in een positieve, interactieve sfeer met humor en speelse provocatie. Op basis van jullie wensen, behoeften en actuele casuïstiek, ontwikkelen we een jaartraject van 5+ trainingen.

Daarmee helpen we jouw team om de benodigde vaardigheden en kennis op te doen. We analyseren samen wat jullie kan helpen om verandering mogelijk te maken: of je nu andere relatie wilt met je faculteitsbestuur, je commissiestructuur wilt veranderen, invloedrijker wilt communiceren of bijvoorbeeld duidelijker afspraken wilt maken met elkaar.

De sessies vormen een rode draad van ontwikkeling door het jaar heen: terwijl jullie je professioneel ontwikkelen tot veranderaars, maakt de organisatie ook een ontwikkelingsslag mee.

Certificaat

Aan het einde van het programma krijg je een digitaal certificaat toegestuurd ter getuigenis van je deelname aan het Baanbrekersprogramma, handig voor je CV.

N.B.: Met een Baanbrekersprogramma daalt de prijs per training met circa 20% (van €350,- naar €300,- per stuk)


    Contact