Baanbrekers Boost

Baanbrekers Boost

Dit individuele coachingstraject is geschikt voor initiatiefrijke professionals. Je wilt je kwaliteiten inzetten om beweging te creëren en je bent op zoek naar manieren om dit beter, sneller en prettiger te doen. Met deze resultaatgerichte coaching op basis van het Baanbrekers Canvas creëer je in zes maanden de beweging die jouw organisatie nodig heeft én versterk je je eigen kwaliteiten als Baanbreker.

Programma

Je start met het formuleren van een duidelijke doelstelling. Uiteindelijk wil je een concreet resultaat behalen in je werk én de persoonlijke groei doormaken die daarvoor nodig is. Het traject duurt zes maanden. In zes gesprekken van één uur werk je aan je doelen. Tussen elke afspraak zit drie weken tijd. In die tijd ga je aan de slag met de uitkomsten van het vorige gesprek en de opdracht die je jezelf gegeven hebt. Na de vierde sessie heb je een periode van acht weken om grote stappen te zetten. Via Skype kun je twee keer onze hulp inroepen. Het traject bestaat grofweg uit drie fases:

Fase 1 – Wat wil je bereiken en hoe kom je daar?
We focussen op de door jou gewenste resultaten en vullen samen het Baanbrekers Canvas in. Wat is er al, welk doel heb je jezelf gesteld en welke mogelijkheden heb je om daar te komen? Vervolgens kijken we naar jouw talenten en uitdagingen als Baanbreker. Wat heb jij in huis, wat houd je tegen om je doel te behalen en wat kun je morgen al doen om jezelf te versterken?

Fase 2 – Aan de slag met jouw doelen
We werken aan het vergroten van jouw impact met oefeningen en opdrachten in je dagelijkse praktijk, gebaseerd op je inzichten uit de eerste fase. Hoe pak je je uitdagingen aan, hoe weet je dat je op de goede weg zit en hoe zorg je ervoor dat je volhoudt, ook als het even tegenzit? En ook: hoe vind en verbind je anderen die je kunnen helpen met jouw missie?

Fase 3 – Vieren, bijstellen en vooruitkijken
We maken de balans op: wat heb je tot nu toe bereikt in je missie en in je persoonlijke groei en wat staat je nog te doen om jouw doelstellingen te behalen? Vanuit de successen die je behaalde kijken we hoe je wat voor jou werkt effectief kunt blijven inzetten. De sessies vormen een logisch geheel. Dit programma maakten we op basis van successen uit het verleden, maar we passen het programma graag aan als jouw situatie daarom vraagt.

Intake

In een vrijblijvend intakegesprek maken we kennis met elkaar en krijg je een voorproefje van onze werkwijze. Zo kun je besluiten of je met ons aan de slag wilt, en kunnen wij inschatten of het programma van de Baanbrekers Boost aansluit bij jouw wensen en doelen. Zo niet, dan zijn we daar eerlijk over en bespreken we eventuele andere opties. Uiteraard is de intake gratis.

Kosten

Voor onze Baanbrekers Boost betaal je € 950,- (exclusief belastingen). Hiervoor krijg je:

  • Zes coachgesprekken in Utrecht, Haarlem of Amsterdam;
  • Twee Skype-gesprekken van een half uur met je eigen coach, of met een van onze andere coaches. Dat is bijvoorbeeld handig als je behoefte hebt aan een krachtige provocatieve sessie of een inhoudelijk consult met een expert;
  • Op maat gesneden opdrachten ter versterking van je ontwikkeling buiten de sessies, op basis van oefeningen die in de afgelopen jaren bewezen effectief waren in de trainingen van downsideup;
  • Je eigen digitale versie van ons Baanbrekers Canvas, om ook na dit traject je missies aan te scherpen;
  • Tenminste één behaalde missie op werkgebied en één behaald persoonlijk ontwikkelingsdoel.

Interesse of vragen?

Laat het ons weten! Als je dit traject aan meerdere mensen wilt aanbieden, of als je de Baanbrekers Boost op een andere locatie wilt laten plaatsvinden, neem dan ook contact op. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.


    Contact