Events

Voor events

We inspireren graag met onze visie op ontwikkelen en veranderen tijdens jouw congres, jaaropening of (leiderschaps-)event. Het liefst door ons publiek uit te dagen en de bal toe te spelen: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg…

Interactieve lezing

Wat als de gewenste verandering nog steeds niet op gang lijkt te komen, en je het zat bent de kar te trekken? Na deze interactieve lezing zijn jullie stevig wakker geschud. We laten je ervaren wat er gebeurt als je je niet richt op processen en technologie, maar op ménsen als startpunt van de gewenste verandering. Want geef je ruimte aan Baanbrekers, dan geef je ruimte aan vernieuwing. De kunst is om de Baanbrekers binnen de organisatie te vinden en ze te verbinden met de uitdagingen waar je voor staat. Versterk ze en geef ze het vertrouwen dat ze verdienen en nodig hebben.

Hands-on sessie Baanbrekers Canvas

In deze bliksemsnelle workshop gaan jullie deelnemers aan de slag met de inspiratie die ze tijdens het event opdoen. Een door hen én hun organisatie gewenste beweging staat centraal. In drie kwartier tot een uur scherpen ze hun gedachten op basis van ons Baanbrekers Canvas en worden concrete acties geformuleerd. Deze workshop is een ingekorte versie van onze workshop Baanbrekers Canvas, en wordt aangepast op basis van de doelstelling en het thema van het event.

Erica Radelaar, beleidsmedewerker HR @TU Delft: “Dit was een heel inspirerende sessie. Ik bruis van de energie en de nieuwe ideeën.”

Workshop Investeren in Talentmanagment – zónder risico

Dat professionele ontwikkeling los kan staan van resultaatverplichting, is een misvatting. Koppel talentvolle medewerkers aan de uitdagingen van het moment en zorg ervoor dat ze de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om die doelstelling te behalen. Dán investeer je in talent zonder risico. In deze workshop schudden we deelnemers wakker en laten we ze nadenken over hoe ze voortijdig vertrek van talentvolle medewerkers en een te lage return on investment van scholingskosten kunnen voorkomen.

    Contact