Workshop Baanbrekers

Workshop Baanbrekers

Steeds weer zien we dat echte innovatie niet wordt gerealiseerd door processen of structuren. Het zijn altijd de mensen die in het hart van de verandering staan. Baanbrekers die – ondanks alle interesses, gewoontes, regels en risico’s – de mogelijkheid creëren om samen met anderen buitengewone dingen te doen.

Programma

In deze drie uur durende workshop maak je je eigen route om extra waarde toe te voegen aan een specifieke en persoonlijke missie. Na de workshop neem je je eigen Canvas mee om je te herinneren aan de nieuwe inzichten en ideeën die je opdeed. De workshop zal je toegevoegde waarde als Baanbreker binnen je organisatie of afdeling versterken en versnellen. Je krijgt meer begrip van jezelf en je omgeving en een nieuw perspectief op hoe je effectief kunt werken aan de resultaten die je wilt zien.

Tijdens de workshop gebruiken we de kennis en het netwerk van alle deelnemers. Wij vertellen je niet wat je moet doen; je werkt met en leert van elkaar. We delen wel modellen, tips, trucs en inzichten die als katalysatoren kunnen werken voor jouw volgende stappen.

Resultaten

Deze workshop levert je een duidelijke visie op van wat je in beweging wilt brengen en wat je kunt doen om die beweging aan te jagen. Je ontdekt met wie je je kunt verbinden om je doelen te bereiken en hoe je jezelf kunt versterken. Daarnaast maak je een plan: hoe ga je het aanpakken, hoe weet je dat je op de goede weg zit en hoe zorg je ervoor dat je volhoudt, ook als het even tegenzit?

Kosten

Deze workshop is kant-en-klaar, het enige wat je moet doen is de deelnemers uitnodigen en een geschikte locatie regelen. Voor groepen tot 25 deelnemers komt een van onze Baanbrekers Experts naar jullie toe: de workshop kost dan € 800,- (inclusief reiskosten en exclusief belastingen). Voor een groep van 30-40 deelnemers komen we als duo: zo kunnen alle deelnemers profiteren van onze opmerkingen en scherpe vragen. De workshop kost dan € 1.500,- (inclusief reiskosten en exclusief belastingen).


    Contact